Ilmaiseksi ladattava henkilökohtainen juliste A4- tai A3-tulostukseen

Järjestelmä lähettää automaattisesti julisteen tulostuslaatuisen tiedoston sähköpostiin, jonka annoitte, 10 minuutin kuluessa. Jos juliste eksyy matkalla, tarkistakaa roskapostikansio. Jos ette saaneet sähköpostia ollenkaan, voitte yrittää generoida julisteen uudelleen tai käyttää toista sähköpostia. Jos ilmenee ongelmia, ottakaa yhteyttä meihin. Kiitos, että vierailitte meillä.

Hei, rakkaat vanhemmat!

1️⃣ Esittelemme teille upean tilaisuuden pienille jälkeläisillenne – henkilökohtainen juliste, jossa on kirjain ja lapsesi nimi, jonka voit ladata helposti ja ripustaa heidän huoneensa seinälle.
2️⃣ Valitse eri väriteemoista ja suunnittelumalleista luodaksesi täydellisen julisteen, joka toimii mielenkiintoisena lisänä lastenhuoneeseen ja samalla motivoi lapsiasi oppimaan kirjaimia ja lukemaan.
3️⃣ Tämä henkilökohtainen juliste on täydellinen lahja lapsillenne, lastenlapsillenne, serkuillenne, sisarenne lapsille tai jopa ystävienne lapsille. Se on ainutlaatuinen tapa osoittaa lapsille, että he ovat erityisiä ja että heidän nimensä on merkityksellinen.
4️⃣ Ja mikä parasta tässä julisteessa? Voit ladata sen täysin ilmaiseksi! Kyllä, kuulitte oikein – ilmaiseksi!
5️⃣ Joten mitä vielä odotat? Klikkaa yllä olevaa linkkiä ja hanki henkilökohtainen juliste lapsellesi jo tänään!