Palautus

6. PERUUTTAMINEN SOPIMUKSESTA

Huomautus: Mitä tulee säännökseen § 7 par. Lain nro 6 alakohta c) 102/2014 Coll. kuluttajan erityisvaatimusten mukaisesti valmistettuja tuotteita ei ole mahdollista palauttaa. Verkkokaupastamme on mahdollista ostaa persoonallisia tuotteita. Tämän lain mukaisesti kuluttajalla EI ole oikeutta peruuttaa sopimusta 14 päivän kuluessa ilman pätevää syytä.

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa sopimus syytä ilmoittamatta 14 päivän kuluessa:

tavaroilla, joissa ostaja ei valitse väriä, jolla valmistamme tavarat hänelle.
tavaroilla, joissa ostaja ei valitse kokoa, jolla valmistamme tavarat hänelle.
tavaroilla, joissa ostaja ei valitse koristeelle allekirjoitusnimeä tai osoitetta.
Kuluttaja voi käyttää peruuttamisoikeuttaan myyjältä paperilla tai muulla pysyvällä välineellä olevan tallenteen muodossa, esimerkiksi sähköpostitse.

Tavaran tulee olla siinä kunnossa, jossa ne on toimitettu ostajalle. Tuotetta ei saa käyttää, kiinnittää, liimata eikä suojakalvoja saa poistaa. Jos täytät kaikki yllä olevat tavaran palautusehdot, lähetämme sinulle rahat tuotteista pankkisiirrolla tilillesi viimeistään 14 päivän kuluessa sopimuksen peruuttamisesta. Emme ota vastaan postiennakolla palautettuja paketteja.

Sopimuksen peruuttamisen yhteydessä kuluttaja vastaa kulut, jotka aiheutuvat tavaran palauttamisesta myyjälle.
Sopimuksen peruuttamisen yhteydessä ostaja on velvollinen palauttamaan tavarat myyjän osoitteeseen: INSPIO s.r.o., Pod Furčou 7, 040 01 Košice, Slovakia (jos tavara on jo toimitettu ostajalle).

Säännöksen 7 §:n osalta. Lain nro 6 alakohta c) 102/2014 Coll. ei ole mahdollista palauttaa tuotteita, jotka on valmistettu kuluttajan erityisvaatimusten mukaisesti. Verkkokaupastamme on mahdollista ostaa tuotteita, joissa kuluttaja valitsee itse värinsä, värimuunnelmansa tai mukauttaa vakiomittoja. Tämän lain mukaan kuluttajalla EI ole oikeutta peruuttaa tätä tuotetta koskevaa sopimusta. Pyydämme siksi arvostettuja asiakkaitamme olemaan peruuttamatta tätä tuotetta koskevaa sopimusta, sillä tavarat palautetaan sinulle ja vaadimme teiltä toimitusmaksun. Mikäli postiennakkomaksua ei hyväksytä tällaisten tavaroiden mukana, asiakas on velvollinen maksamaan 100 % tavaran ostohinnasta + paketin palautuksen toimitus- ja toimituskulut + paketin uudelleenlähetyskulut, tilisiirto pankkitilille etukäteen. Löydät lomakkeen TÄÄLTÄ Peruuttaminen etäkauppasopimuksesta.