Ehdot


Täältä löydät arvosteluja ja kokemuksia asiakkailta, jotka ovat tehneet ostoksia osoitteessa inspio.it * inspio.fr * inspio.de
* inspio.nl * inspio.at * inspio.be * inspio.cz * inspio.ro * inspio.es


Ostaja tilaa tavarat Internetin kautta täyttämällä tilauslomakkeen ja lähettämällä tilauksen. Ostaja on velvollinen täyttämään kaikki tilauksen oikean ja nopean käsittelyn edellyttämät pakolliset tiedot.

Myyjälle lähetetty tilaus katsotaan ehdotukseksi, kun ostajalla on mahdollisuus peruuttaa tilaus. Oletetaan, että asiakas ei peruuta tilausta sähköpostitse tai puhelimitse 24 tunnin kuluessa sen lähettämisestä. Siinä tapauksessa sitä pidetään sitovana. Ostaja sitoutuu maksamaan sähköpostitse toimitetun ennakkolaskun viimeistään seitsemän päivän kuluessa tavaran tilaamisesta – mikäli ostaja valitsi MAKSUTTAPAAN PANKISIIRTOLLA tilille. Oletetaan, että ostaja on valinnut postiennakkomaksutavan ja vahvistaa tilauksen. Siinä tapauksessa hän sitoutuu ottamaan vastaan ​​nämä tavarat viipymättä saatuaan CARRIER-yritykseltä tai DHL:ltä ilmoituksen hänen lähetyksestään. Samalla ostaja suostuu maksamaan näistä tavaroista postiennakolla.

Kauppakoodi

Laki 513/1991 Coll. 5 päivänä marraskuuta 1991 annettu kauppalaki. Voimassa: 18. 12. 1991. Voimaan: 01. 01. 2009.

OSA I Ostosopimus

Ostajan velvollisuudet

§ 447

Ostaja on velvollinen maksamaan tavarasta kauppahinnan ja hyväksymään toimitetut tavarat sopimuksen mukaisesti.

§ 449

Jos kauppahinta on maksettava tavaran tai asiakirjojen toimituksen yhteydessä, ostaja on velvollinen maksamaan kauppahinnan toimituspaikalla.

OSA XIII Huolintasopimus

§ 607

(1) Huolitsijalla on vastaavanlaista kuljetusta hankittaessa oikeus sopimusperusteiseen korvaukseen tai, ellei sitä ole sovittu, sopimusneuvotteluhetkellä tavanomaiseen korvaukseen. Lisäksi huolitsijalla on oikeus saada korvaus tarpeellisista ja arvokkaista kustannuksista, joita huolitsijalle on aiheutunut velvollisuuksiensa täyttämisestä. Lisäksi huolitsija on oikeutettu korvaukseen kuluista, joita hänelle on tarkoituksenmukaisesti aiheutunut velvollisuutensa täyttämisestä.

(3) Tilaaja on velvollinen maksamaan huolitsijalle korvauksen ja aiheutuneet kulut ilman aiheetonta viivytystä hankinnan varmistamisen jälkeen tekemällä tarvittavat sopimukset rahdinkuljettajien kanssa tai huolitsijoiden välillä.


2. KUKA ON KUKA

„Ostajalla“ tarkoitetaan verkkokaupassa luonnollista henkilöä, joka kuluttajasopimusta tehdessään ja täyttäessään ei toimi liiketoimintansa, työnsä tai ammattinsa puitteissa.

„Myyjä“ tarkoittaa INSPIO s.r.o.:a, Klincová 35, Bratislava-Ružinov, Slovakia CRN: 51869535, ALV-numero: SK2120814740.

Sopimuksesta peruuttamisesta lain nro. mutta. 114/2007 Codex. Luonnollinen henkilö on se, joka kuluttajasopimusta tehdessään ja täyttäessään ei toimi elinkeino-, työ- tai ammattinsa puitteissa.

LASKUTUS TIEDOT:

INSPIO s.r.o.
Klincová 35
82108 Bratislava-Ružinov
Slovak republic
CRN: 51869535
VAT NUMBER: SK2120814740
Tel.: +31 97 010 280 218
E-mail: info@inspiooriginal.com


3. TOIMITUSEHDOT

Toimitamme levyt 48 tunnin sisällä tilauksen tekemisestä ja muut tuotteet kahdeksan päivän kuluessa. Lasku liitetään tavaroiden pakkaukseen ja toimii myös lähetyksenä. Mikäli meillä ei ole osaa tilauksesta varastossa, voimme lähettää sinulle tavarat osissa sopimuksen mukaan, jolloin kuljetuskustannukset maksaa myyjä.

Postituskulut:

  • Pakkaus ja toimitus: DPD – 5 €

Maksutapa:

  • PayPal
  • Korttimaksu Stripen kautta

Myyjälle noutamattomana palautetut lähetykset lähetetään uudelleen vain ostajan pyynnöstä, ja ostaja vastaa puoleen toistuvasta toimituksesta aiheutuvista kustannuksista, kuten ensimmäisessä kohdassa todetaan. Jos ostaja ei nouda pakettiaan postiennakolla, pidätämme oikeuden hylätä minkä tahansa tilauksen tältä ostajalta, jos ostaja tilaa uudelleen postiennakolla; vain ennakkoon maksetut tilaukset hyväksytään.


4. MAKSAMINEN

Tilauksen tekemisen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus tarvittavien maksutietojen kera. Mikäli olet valinnut maksun pankkisiirrolla, noudata ennakkolaskussa olevia tietoja, jotka toimitettiin sinulle sähköpostitse tilauksen jälkeen. Lähetämme veroasiakirjan tavaroiden mukana.

Kaikki hinnat sisältävät ALV:n.


5. TAKUUT JA VALITUKSET

Kaikille tuotteille myönnetään 24 kuukauden takuu tavaran vastaanottamisesta. Tämä takuu raukeaa, jos tuotetta on säilytetty sopimattomissa olosuhteissa mekaanisesti. Vastuu vahingosta siirtyy ostajalle, kun hän ottaa sopimuksen kohteen haltuunsa rahdinkuljettajalta. Myyjä vastaa tavaran vastaanottamisen yhteydessä havaituista virheistä vain, jos ostaja ei ole aiheuttanut niitä. Ostaja on velvollinen tarkastamaan tavaran vastaanottaessaan tavaran rahdinkuljettajalta; Jos ostaja näkee tavarassa kuljetuksen aikana mahdollisesti syntyneitä vaurioita, älä ota tavaraa haltuunsa. Tilauksen mahdollisista virheistä, kuten tilauksesta puuttuvat tavarat, väärä väri tai tuotteen eri koko, tulee ilmoittaa viipymättä sähköpostitse nopean korjaamisen vuoksi.

Myös luonnonkatastrofien aiheuttamat virheet eivät kuulu takuun piiriin. Takuu ei kata tavaroiden (tai sen osien) normaalia kulumista, joka johtuu tavaroiden käytöstä. Tästä syystä tuotteen lyhyempää käyttöikää ei voida pitää virheenä eikä siitä voi vedota.

Vain myyjältä ostetut tavarat, jotka ovat ostajan omaisuudessa, voidaan vaatia.

Ostajalla on oikeus vaatia mahdollisuuksien mukaan virheiden korjaamista tai vaatia kohtuullinen alennus kauppahinnasta tai tavaran vaihto siihen. (Jos jokin osa tilauksesta, kirjeestä tai muu tilauksesta puuttuu, myyjä korjaa tämän virheen välittömästi.) Mikäli takuuvirheitä ei voida poistaa (tuotteen huono väri tai koko), ostajalla on oikeus vaihtaa vialliset tavarat uuteen tai hyvitystä vastaan. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia tavaran vaihtoa toiseen, jos hänen aiemmin tilaamansa tavarat ovat saatavilla. (Äkillinen muutos esim. kuvan teemassa tai tarran teemassa, tarran värissä, mallin koosta)

Reklamaatiotapauksessa ostaja on velvollinen toimittamaan tavarat myyjän osoitteeseen: **INSPIO s.r.o., Pod Furčou 7, 040 01 Košice, Slovakia. Myyjä vahvistaa valituksen vastaanottamisen ja antaa ostajalle vahvistuksen valituksesta sopivassa muodossa. Jos vahvistusta ei ole mahdollista toimittaa välittömästi, se on toimitettava ilman aiheetonta viivytystä, kuitenkin viimeistään yhdessä valituksen todisteen kanssa. Vastaanotettuaan tavaran, kirjallisen valituksen ja jäljennöksen laskusta myyjä on velvollinen ilmoittamaan ostajalle kirjallisesti valitusmenettelyn tuloksesta 30 päivän kuluessa valituksen päivämäärästä. Löydät lomakkeen TÄÄLTÄ Valituslomake


6. PERUUTTAMINEN SOPIMUKSESTA

Huomautus: Mitä tulee säännökseen § 7 par. Lain nro 6 alakohta c) 102/2014 Coll. kuluttajan erityisvaatimusten mukaisesti valmistettuja tuotteita ei ole mahdollista palauttaa. Verkkokaupastamme on mahdollista ostaa persoonallisia tuotteita. Tämän lain mukaisesti kuluttajalla EI ole oikeutta peruuttaa sopimusta 14 päivän kuluessa ilman pätevää syytä.

Kuluttajalla on oikeus peruuttaa sopimus syytä ilmoittamatta 14 päivän kuluessa:

  • tavaroilla, joissa ostaja ei valitse väriä, jolla valmistamme tavarat hänelle.
  • tavaroilla, joissa ostaja ei valitse kokoa, jolla valmistamme tavarat hänelle.
  • tavaroilla, joissa ostaja ei valitse koristeelle allekirjoitusnimeä tai osoitetta.

Kuluttaja voi käyttää peruuttamisoikeuttaan myyjältä paperilla tai muulla pysyvällä välineellä olevan tallenteen muodossa, esimerkiksi sähköpostitse.

Tavaran tulee olla siinä kunnossa, jossa ne on toimitettu ostajalle. Tuotetta ei saa käyttää, kiinnittää, liimata eikä suojakalvoja saa poistaa. Jos täytät kaikki yllä olevat tavaran palautusehdot, lähetämme sinulle rahat tuotteista pankkisiirrolla tilillesi viimeistään 14 päivän kuluessa sopimuksen peruuttamisesta. Emme ota vastaan postiennakolla palautettuja paketteja.

Sopimuksen peruuttamisen yhteydessä kuluttaja vastaa kulut, jotka aiheutuvat tavaran palauttamisesta myyjälle.
Sopimuksen peruuttamisen yhteydessä ostaja on velvollinen palauttamaan tavarat myyjän osoitteeseen: INSPIO s.r.o., Pod Furčou 7, 040 01 Košice, Slovakia (jos tavara on jo toimitettu ostajalle).

Säännöksen 7 §:n osalta. Lain nro 6 alakohta c) 102/2014 Coll. ei ole mahdollista palauttaa tuotteita, jotka on valmistettu kuluttajan erityisvaatimusten mukaisesti. Verkkokaupastamme on mahdollista ostaa tuotteita, joissa kuluttaja valitsee itse värinsä, värimuunnelmansa tai mukauttaa vakiomittoja. Tämän lain mukaan kuluttajalla EI ole oikeutta peruuttaa tätä tuotetta koskevaa sopimusta. Pyydämme siksi arvostettuja asiakkaitamme olemaan peruuttamatta tätä tuotetta koskevaa sopimusta, sillä tavarat palautetaan sinulle ja vaadimme teiltä toimitusmaksun. Mikäli postiennakkomaksua ei hyväksytä tällaisten tavaroiden mukana, asiakas on velvollinen maksamaan 100 % tavaran ostohinnasta + paketin palautuksen toimitus- ja toimituskulut + paketin uudelleenlähetyskulut, tilisiirto pankkitilille etukäteen. Löydät lomakkeen TÄÄLTÄ Peruuttaminen etäkauppasopimuksesta.


7. HENKILÖTIEDOT JA NIIDEN SUOJAUS

Tietosuojakäytäntö

Muutettuna henkilötietoja käsitellään lain nro. 18/2018 Kokoelma henkilötietojen suojasta.
Liikenteenharjoittaja ei luovuta Ostajan tietoja kolmannelle osapuolelle, paitsi valitulle kuljetusyritykselle, joka huolehtii tavaroiden tai palvelujen toimituksesta, tai valtion viranomaisille tarkastuksen yhteydessä tai välittäjälle lain nro. . 18/2018 Kokoelma
Palveluntarjoaja on velvollinen turvaamaan henkilötiedot asianmukaisin teknisin ja organisatorisin toimenpitein ennen niiden luovuttamista valtuuttamattomien henkilöiden käyttöön. Lisäksi kaikki operaattorin työntekijät ovat velvollisia säilyttämään henkilötietojensa luottamuksellisuuden.
Asianomaisella on pykälässä määritellyt oikeudet. § 19 ja sitä seuraavat Laki nro 18/2018 Kokoelma henkilötietojen suojasta, sellaisena kuin se on muutettuna, erityisesti:

  • oikeus saada tietoja, jotka nämä ehdot täyttävät,
  • oikeus pyytää pääsyä rekisteröityä koskeviin henkilötietoihin – lain 21 §

… Sinulla on oikeus pyytää, miten ja mihin tarkoituksiin tietojasi käsitellään, ja voit osoittaa tämän pyynnön yhteyssähköpostiin.
… Oikeus oikaista henkilötietoja – lain 22 § mahdollistaa henkilötietojen päivittämisen, jos ne ovat vanhentuneita,
… Oikeus poistaa henkilötietoja – lain 23 § käytät, jos et ole kiinnostunut toiminnanharjoittajan henkilötietojen jatkokäsittelystä,
… Oikeus rajoittaa henkilötietojen käsittelyä – Lain 24 § Käytät, jos uskot, että henkilötietoja on käsitelty lain vastaisesti,
… Oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä – lain 27 §,
… Oikeus henkilötietojen siirtoon,
… Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle käsitellyistä henkilötiedoista.

5. Operaattori saa ostajalta seuraavat henkilötiedot: titteli, nimi, sukunimi, osoite, toimitusosoite, laskutusosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, joita käsitellään tilauksesi asianmukaisen toteuttamisen varmistamiseksi. Yhtiö säilyttää näitä henkilötietoja kymmenen vuoden ajan arkistointitarkoituksiin. Osana tilauksen käsittelyä käsitellään henkilötietoja laskujen laatimiseen, varasto- (toimitus)kirjeiden laatimiseen, kuljetuksen ja kirjanpidon järjestämiseen, tilausvahvistuksen lähettämiseen ja tekstiviestin lähettämiseen tilauksen tilasta.

7. Nämä sivut tallentavat IP-osoitteesi, tiedot siitä, kuinka paljon aikaa käytät kyseisten sivujen selaamiseen ja tiedot siitä, miltä sivulta tulet meille. Evästeet ovat tietokoneellesi tallennettuja tekstitiedostoja, ja niitä käytetään myös verkkosivuston liikenteen mittaamiseen ja sivujen näytön mukauttamiseen; ja näiden tiedostojen ansiosta voimme tarjota sinulle parempaa laatua. Siksi pidämme näitä tiedostoja oikeutettuna etunamme. Jotkut evästeet ovat kolmannen osapuolen tiedostoja, esim. Youtube, Google ja vastaavat.

8. Voit poistaa evästeet milloin tahansa tai määrittää niiden keräämisen suoraan Internet-selaimen asetuksista. Jos haluat kieltäytyä evästeiden keräämisestä, aseta tämä Internet-selaimessasi.

VAROITUS:

9. Mikäli ostaja on suostunut henkilötietojensa käsittelyyn verkkokaupassa sähköpostimarkkinointia varten, hän on suostunut sähköpostiviestien lähettämiseen yhteyssähköpostiosoitteeseen.

10. Henkilötiedot sähköpostimarkkinointia varten etu- ja sukunimen, sähköpostiosoitteen osalta luovutetaan viiden vuoden ajalta. Näitä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

11. Ostaja voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa lähettämällä henkilötietojen käsittelystä valituksen, jonka poistamme välittömästi. Voit myös kirjautua ulos poistamalla valinnan käyttäjän käyttäjätilin ruudusta (jos ostaja on pyytänyt käyttäjätilin luomista). Emme enää käytä puolestamme antamiasi henkilötietoja sähköpostimarkkinointitarkoituksiin.

12. Mikäli ostaja on suostunut henkilötietojensa käsittelyyn verkkokaupassa tekstiviestimarkkinointitarkoituksiin, hän on suostunut tekstiviestien lähettämiseen puhelinnumeroon.

13. Henkilötiedot tekstiviestimarkkinointitarkoituksiin, kuten etu- ja sukunimi, puhelinnumero, toimitetaan viiden vuoden ajalta.

14. Ostaja voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa lähettämällä henkilötietojen käsittelystä valituksen, jonka poistamme välittömästi. Voit myös kirjautua ulos poistamalla valinnan käyttäjän käyttäjätilin ruudusta (jos ostaja on pyytänyt käyttäjätilin luomista). Emme enää käytä puolestamme antamiasi henkilötietoja sähköpostimarkkinointitarkoituksiin.

8. LOPPUMÄÄRÄYKSET

Ostaja vakuuttaa lukeneensa nämä myyntiehdot ennen tilauksen tekemistä ja että hän hyväksyy ne.

Jos kuluttaja ei ole tyytyväinen siihen, miten myyjä on käsitellyt hänen valituksensa tai jos hän katsoo myyjän loukaneen hänen oikeuksiaan, hänellä on mahdollisuus kääntyä myyjän puoleen hyvityspyyntöä varten. Oletetaan, että myyjä vastaa hyvityspyyntöön kielteisesti tai ei vastaa siihen 30 päivän kuluessa sen lähettämisestä. Kuluttaja on tällöin noudattanut lain nro 12 §:ää. 391/2015 Coll. vaihtoehtoisesta riitojenratkaisusta ja tiettyjen lakien muuttamisesta. Kuluttajariitojen ADR-kohde verkkokaupan ylläpitäjän kanssa on Slovakian kauppatarkastusviranomainen (www.soi.sk) tai muu soveltuva valtuutettu oikeussubjekti, joka on rekisteröity Slovakian talousministeriön ylläpitämään ADR-aiheiden luetteloon. tasavalta (http://www.mhsr.sk/…orov/146987s). Kuluttajalla on samalla oikeus valita listatuista ADR-kohteista, joihin hän kääntyy. Samanaikaisesti kuluttaja voi käyttää verkkovälitteistä riidanratkaisualustaa, joka on saatavilla osoitteessa http://ec.europa.eu/consumers/odr/ vaihtoehtoisen riidanratkaisuehdotuksen jättämiseen. Kuluttaja löytää tietoa hakemusmaksuista tietyn ADR-elimen verkkosivuilta.