Laulu lasilla, Spotify lasiplaketti

Tämän tuotteen on ostanut jo yli 240 tyytyväistä asiakasta. Viime viikolla 3.

Lataa oma kuva tähän. Tai lähetä se meille sähköpostilla osoitteeseen info@inspiosisustus.fi
Jos valitset kappaleen tietokannastamme ja merkitset tämän vaihtoehdon, QR-koodi generoidaan taululle. Koodin voi skannata älypuhelimesi kameralla. Kun se on luettu, sinut ohjataan sovellukseen/verkkosivulle, jossa valitsemasi kappale toistuu. Taulu ei toista kappaletta; sen toistamiseen tarvitset älypuhelimen tai tabletin Android / iOS / iPadOS -järjestelmällä sekä internet-yhteydellä.


Lasista tehty muistolaatta kuvalla: Henkilökohtainen lahja, joka jättää pysyvän vaikutelman!

Kuvittele tuo mahtava tunne, kun rakkaimpasi avaa lahjan ja löytää sieltä kauniin lasista tehdyn muistolaatan, jossa on heidän suosikkikuvansa. Heidän silmänsä loistavat, ja he ymmärtävät heti, että olet antanut heille jotakin todella erityistä ja ainutlaatuista. Tämä on juuri sitä, mitä voit saavuttaa henkilökohtaisella lasista tehdyllä muistolaatallamme!

Luo oma lasikuvasi INSPIO-sovelluksessa – prosessi on helppo ja hauska. Lataa kuva, lisää teksti tai koriste-elementtejä, ja näet heti miltä muistolaatta tulee näyttämään. Lisää se sitten ostoskoriin, ja me huolehdimme lopusta.

5 syytä ostaa lasista tehty muistolaatta kuvalla:
1️⃣ Premium laatu: Lasimuistolaattamme on tehty kirkkaasta lasista kiillotetuilla reunoilla ja käytämme sveitsiläistä ympäristöystävällistä GREENGUARD-sertifioitua mustetta, joka on naarmuuntumaton.
2️⃣ Nopea toimitus: Tilaa muistolaattasi tänään, ja valmistamme ja lähetämme sen 24 tunnin kuluessa!
3️⃣ Turvallinen pakkaus: Kartonkipakkauksemme on suunniteltu erityisesti INSPIO-tuotteille, joten muistolaattasi saapuu turvallisesti ja vahingoittumattomana.
4️⃣ Räätälöity henkilökohtaisuus: Suunnittele muistolaattasi juuri niin kuin haluat – valitse kuva, teksti ja koriste-elementit, jotka parhaiten ilmaisevat tunteesi ja viestisi.
5️⃣ Lahja, joka tuo iloa: Lasista tehty muistolaatta kuvalla on täydellinen lahja koko perheelle, ystäville, kumppaneille tai jopa itsellesi. Tee joku onnelliseksi tällä ainutlaatuisella tavalla!

Älä odota enää – tilaa tämä upea lasista tehty muistolaatta kuvalla tänään ja anna rakkaimmillesi unohtumaton lahja!