Näin valitset täplätarrat

YLEISET VINKIT TÄPLIEN VALINTAAN

  • Mittaa ainakin yksi huoneen seinistä (se käy helposti :-) )
  • Vinkki: sängyn pituus on tavallisesti 200 cm ja yleinen huonekorkeus noin 225 cm.
  • Valitse haluamasi täplätiheys
  • Mene vain fiiliksen mukaan – ihana siitä tulee :-)

MITÄ EROA TÄPLÄTARROILLA ON?

Koot: 1 cm, 2 cm, 3 cm, 4 cm, 4.5 cm, 5 cm and 6 cm
Materiaali:

  • Vinyyli (1–6 cm) – voit valita kaiverretun tarran mallien perusväreistä: ne sopivat parhaiten tasaiselle ja hienorakeiselle seinälle, kalusteisiin tai ikkunoihin. Tarrat ovat vedenpitäviä, ja eivätkä niiden värit haalistu.
  • Tekstiilitarrat (4,5 cm tai suuremmat) – ovat tulostettuja tarroja, joita on saatavilla eri väreissä ja väriyhdistelmissä ja jotka voit myös suunnitella itse. Ne ovat paksumpia kuin vinyylitarrat ja sopivat karkeammille laastipinnoille.
  • Molemmat tarratyypit ovat laadukkaita, ja kummallakin on omat hyvät puolensa. Ne sopivat myös hienosti yhteen.

PIENIMMÄT TÄPLÄT VAI UNIKOT?

Yhdistele erivärisiä ja -kokoisia täpliä. INSPIOlta löydät tarroja kaikissa väreissä ja kooissa. Kuvasta näet, montako täplää siinä on käytetty. Kaikissa valokuvissa on sama seinä (210 × 350 cm).

MITEN TARROJA KANNATTAA YHDISTELLÄ?

Voit valita esimerkiksi tämän setin mustilla, harmailla ja valkoisilla palloilla, jotka sopivat mihin tahansa 4 cm:n kokoisten tai suurempien pallojen väriyhdistelmään. Valittavana on useita eri vaihtoehtoja moneen eri makuun.

VALIKOI YHTEENSOPIVAT TARRAT

Kiinnitä huomiota värivalintoihin. Valkoista, mustaa ja harmaata ei pidetä väreinä. Siksi voit luoda kauniita ja värikkäitä tarrakokonaisuuksia kaikista yhteensopivista väriseteistä.

Valitse lapsillesi väriskaala oman makusi mukaan. Tiedät itse, mikä sinusta näyttää hyvältä.

MITEN TÄPLÄT KANNATTAA SIJOITTAA?

Voit liimata täpliä satunnaisesti sinne tänne tai säännöllisemmin. Mitä pienempiä täplät ovat, sitä lähemmäs yhteen ne sopivat. Kokeile rohkeasti! Voit irrottaa ja kiinnittää tarrat muutaman kerran uudelleen :-)

MITEN KAUKANA PALLOJEN TULISI OLLA TOISISTAAN?

Kuvista näkyy, miten monta täplää olemme itse käyttäneet ja minkälaisin etäisyyksin. Huomaathan, että etäisyyksien vaihteleminen antaa huoneelle täysin omanlaisensa ilmeen.

MIKÄ VÄRIYHDISTELMÄ KANNATTAA VALITA?

Hae inspiraatiota katsomalla muut värivaihtoehdot ja esikatselut suoraan Seinätarrat-sivulta.

SUURET SEINÄTÄPLÄT

Tämän vaihtoehdon valitessasi et voi mennä vikaan. Meillä on monenvärisiä tarroja, joista löytyy jotakin jokaiseen makuun. Voit myös yhdistää niihin erilaisia tarroja lasten kokoelmasta.

ETKÖ LÖYTÄNYT ETSIMÄÄSI?

Etsitkö edelleen unelmiesi täpliä? Lähetä meille sähköpostia, niin autamme sinua parhaamme mukaan! Meiltä löytyy seuraavia:

kulta, hopea, monivärinen, värillinen, tulostettu, leikattu, suuri, pieni, maalattu, kaksivärinen, kolmivärinen, ilmapalloilla, flamingoilla, nimillä, nalleilla, kukkuloilla… jos unohdimme jotain, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@inspiokoristeet.fi

Tämän artikkelin on kirjoittanut Slávka


Jaa