Lasten leikkimatot on valmistettu korkista tai vinyylistä – mitkä ovat näiden materiaalien edut?

KORKKI JA SEN OMINAISUUDET

Lasten INSPIO-korkkimatot ovat luonnollisia ja ekologisia, ja ne on valmistettu Slovakiassa. Materiaali on tuotu Espanjasta. Nämä lasten matot ovat käytännöllinen sisustustuote lapsen makuuhuoneeseen. Korkkimatot vaimentavat ääntä tehokkaasti, pehmentävät iskua lapsen kaatuessa ja saavat makuuhuoneen näyttämään viihtyisämmältä. Matot sopivat allergikoille, sillä ne eivät kerää pölyä eivätkä punkit viihdy niissä. Korkki on luonnollista materiaalia, joka estää hometta kasvamasta ja bakteereja leviämästä.

Korkkimatto tuntuu mukavalta ja lämpimältä. Lapset viettävät paljon aikaa lattialla leikkien, joten haluamme tarjota ehdottoman turvallisen ja laadukkaan alustan leikkeihin. Maton yläpuoli on kohopintaista korkkitekstiiliä. Alapuoli on valmistettu kumikorkista. Molemmilla puolilla on liukuesteet, joita pienten lasten vanhemmat arvostavat. Korkilla on lämpöä eristäviä ominaisuuksia, ja se sopii myös huoneeseen, jossa on lattialämmitys.

Matto on erittäin helppohoitoinen – sen voi puhdistaa imuroimalla tai vedellä. Kevyt matto on helppo siirtää koska tahansa ja mihin tahansa.


VINYYLI JA SEN OMINAISUUDET

Lasten vinyylileikkimatot on valmistettu Slovakiassa. Materiaali on teetetty Espanjassa. Nämä leikkimatot ovat kaunis ja käytännöllinen sisustustuote lapsen makuuhuoneeseen. Ne vaimentavat ääntä tehokkaasti, pehmentävät iskua lapsen kaatuessa ja saavat makuuhuoneen näyttämään viihtyisämmältä. Leikkimatot sopivat allergikoille, sillä ne eivät kerää pölyä eivätkä punkit viihdy niissä.

Vinyylileikkimatto tuntuu erittäin mukavalta. Se sopii myös huoneeseen, jossa on lattialämmitys.

Leikkimatto on erittäin helppohoitoinen – sen voi yksinkertaisesti puhdistaa vedellä. Kevyt matto on helppo siirtää koska tahansa ja mihin tahansa.


MINKÄ TYYPPISIÄ KORKKIMATTOJA VALIKOIMASSAMME ON?

1. SÄNGYNVIERUSMATTO

Epäsymmetrinen matto on mainio valinta sängyn viereen. Maton toinen puoli on suora, joten voit asettaa sen sängyn reunaa vasten. Mattoon on myös piirretty tohvelien kuva kohtaan, johon lapsi voi jättää tohvelinsa ennen nukkumaanmenoa. Matto sopii myös leikkialustaksi. Siinä on värikkäitä kuvia, teitä, raiteita, vuodenaikoja, Ludo-pelilauta tai numerot yhdestä kymmeneen.

2. TIE- JA PELIMATOT

Mattoja on saatavilla neliön, suorakulmion ja ympyrän muotoisina. Mattoon voidaan lisätä lapsesi nimi, ja se sopii myös pieniin tiloihin. Värikäs ja yksilöllinen kuvitus lisää lapsen huoneen viihtyisyyttä. Risteävät tiet ja raiteet saavat lapsen mielikuvituksen liikkeelle. Taianomaisen fantasiamaailman syntymiseen lapsen mielessä ei tarvita kuin muutama auto, eläin ja hahmo. Matossa on myös Ludo-pelilauta tai aakkoset. Sitä voi käyttää lämpöä eristävänä leikkialustana. Korkkimatto on innovatiivinen ja moderni sisustustuote lapsen makuuhuoneeseen.

3. 220X140 CM:N KOKOINEN SUURI ITSE SUUNNITELTAVA MATTO

Tästä mattotyypistä on saatavilla loputtomia variaatioita. Voit valita minkä tahansa vaihtoehdon ja yhdistää sen tähän kokoon. Graafikkomme valmistavat tuotteen sinulle. Tämä keijumatto on luotu yhdistämällä hahmo neliönmuotoiseen keijumattoon :-) Eri vaihtoehtoja on lukemattomia, joten luo ihmeessä omasi.

4. INSPION KORKKIMAA

Suuren korkkimaton koko on 220×140 cm, ja se on perheemme kolmen tytön isän suunnittelema ja tyttäremme kuvittama. He toteuttivat unelmansa tilasta, jossa on sijaa leikkihevosille, eläimille, legoille ja kaikelle muulle viime vuosina ostetulle.

KATSO KAIKKI KORKKIMATOT

KATSO KORKKIMATTOGALLERIA


MINKÄ TYYPPISIÄ VINYYLIMATTOJA VALIKOIMASSAMME ON?

1. ELÄIMET

Näiden leikkimattojen koko on 113×113 cm. Teimme listan eläimistä, jotka graafikkomme Valentínka piirtää ja valmistelee sivustollemme. Eläimiä tulee olemaan yhteensä 16: mintunvihreä karhu, ruskea karhu, kettu, pesukarhu, pupu, pöllö, vasa, panda, sarvikuono, koala, kirahvi, elefantti, seepra, leijona, apina, pingviini.

2. TEILLÄ JA JUNILLA KUVITETUT LEIKKIMATOT

Myös näiden leikkimattojen koko on 113×113 cm. Niihin on saatavilla erilaisia eläimiä, värejä, aiheita ja kuvioita.

3. KORKKIMAA

Tieaiheisia leikkimattoja valmistetaan koossa 115×118 cm. Niihin on saatavilla erilaisia eläimiä, värejä, aiheita ja kuvioita.

KATSO KAIKKI VINYYLILEIKKIMATOT