Tilauksen seuranta


NÄIN SE TOIMII

Verkkokaupasta tilaaminen on nyt entistä helpompaa! INSPIO opastaa tilauksen tekemisessä ja ilmoittaa sinulle käsittelyn etenemisestä. Voit selvittää helposti, onko tilauksesi jo valmistettu ja lähetetty. Tiedot löytyvät verkkosivustoltamme – tarvitset vain linkin, joka löytyy sähköpostiisi lähetetystä tilausvahvistuksesta.1. TILAUS VAHVISTETTU

Saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää kaikki tarvittavat tiedot ja seurantalinkin. Lähetämme vahvistuksen myös tekstiviestitse 15 sekunnin kuluessa tilauksen luomisesta. Jos valitset maksutavaksi verkkomaksun kortilla ja maksu epäonnistuu, saat tekstiviestitse linkin, jonka kautta voit yrittää maksua uudestaan 7 minuutin kuluttua.

2. TILAUSTA VALMISTETAAN

Sisustuskyltit valmistetaan ja lähetetään vuorokauden sisällä tilauksen tekemisestä. Tarrat tulostetaan vuorokauden kuluttua tilauksen tekemisestä, mutta niitä ei voida lähettää välittömästi (lue lisää tarroista). Leikkaamme ja lähetämme tarrat yleensä kolmantena tai neljäntenä päivänä tilauksen tekemisestä.

3. TILAUS PAKATTU

Tuotteet on valmistettu ja pakattu huolellisesti. Sinulle ilmoitetaan sähköpostitse, että tilauksesi on valmiina kuljetukseen.

4. TILAUS ON LÄHTENYT INSPIOLTA

Tilaus on luovutettu kuljetukseen. Lähetämme sinulle seurantatunnuksen, jonka voit tarkistaa tilauksen tiedoista (linkki löytyy jokaisesta lähettämästämme sähköpostiviestistä). Voit seurata lähetyksen kulkua kuljetusyrityksen järjestelmässä.

5. TILAUS ON JAKELUKESKUKSESSA

Pakettisi on melkein perillä! Tilauksesi on saapunut paikalliseen jakelukeskukseen, ja se toimitetaan perille pian (yleensä seuraavana arkipäivänä).

6. TILAUS ON MATKALLA LUOKSESI

Paketti on pian ovellasi! Lähetti on ottanut lähetyksesi kuljetukseen ja toimittaa sen saman päivän kuluessa.

7. TILAUS TOIMITETTU

Hurraa, pakettisi on vihdoin perillä! :) Lasku näkyy tilauksen tiedoissa.


Älä enää odota. Tilaa jo tänään!


Persoonallinen romanttinen lahja
Uudelleenkiinnitettävät tekstiilitarrat lapsille
Seinätaulut